Innovatørene kommer

14 Aug 11:00 - 13:00 på Eureka kompetansesenter i #Arendalsuka

Innovatører pitcher sine smartbyløsninger. Innovatører finnes over alt. Det er ikke bare startups som har gode ideer til smarte byer. Vi inviterer til konkurranse der det kåres en vinner. Om du har en god ide vil vi gjerne hjelpe deg å komme i kontakt med de som kan hjelpe deg med ideen din. Om du allerede har et produkt du vil fortelle om må du også melde deg på.

Juryen

 

Regler

  • Inntil 8 innovatører plukkes ut til seansen i Arendalsuka. Hver innovatør får 3 minutter til å presentere sin løsning ovenfor publikum og jury. Disse minuttene må benyttes effektivt, både verbalt og på skjerm.
  • Når alle åtte har presentert seg, vil juryen trekke seg tilbake for å diskutere de alternative løsninger. Vinneren blir presentert av juryen og blir premiert.
  • Alle som ønsker å delta under Arendalsuka, må sendes inn sitt forslag til vårt nettsted.
  • Juryen som skal plukke ut de 8 finalistene og vinneren under Arendalsuka, består av medlemmer fra virksomheter i vårt nettverk.
  • Alle som er med i konkurransen får anledning til å prate med publikum under vårt arrangement.

Førstepremie

Fly, hotel, adgangspass til Smart City Expo World Congress

*For en person i to dager. 


Agenda

Pitcher


SMARTE BYER NORGE -NETTVERKET PÅ ARENDALSUKA TIRSDAG 14 AUGUST

Sammen med medlemmene av Smarte Byer Norge -Nettverket har vi flere arrangement på Arendalsuka. Fokus på Arandalsuka er hvordan vi skal få fart på smartbyarbeidet i Norge. Norge er kjent for å ta i bruk ny teknologi raskt. Men på smartbyfronten øker forspranget til de flinkeste landene. Stortinget stemte ned forslaget til nasjonal strategi. Vi arrangerer Smartbydebatten og spør storting, kommuner, forskning, næringsliv, startups "Hva nå?".

Events på Arendalsuka