Landskampen kommer til Smartbydugnaden

Ja, du leste riktig. Vi har fått tilgang til billetter og inviterer deltakere på Smartbydugnaden til finalekampen. I tillegg til gunstig Early Bird pris har vi fått tak i 30 billetter som vi deler med deg som er rask på labben

fotballsmartby.png



Meld deg på Smartbydugnaden i dag og få kr 1000 i Early Bird rabatt! I tillegg får de 30 første også landslagsbillett til finalekampen som kan ta Norge til fotball EM for første gang på 20 år Finalekampen spilles på Ullevaal 31. mars 2020, gitt at Norge slår Serbia 26. mars. Vi har tro på at landslaget tar seier’n hjem, og at finalen spilles på Ullevaal stadion den 31. mars kl. 20:45.

Hva har så fotball med dugnad å gjøre?
Det handler om lagspill. Landslaget består av stjerner som hver og en har spisskompetanse. Men det hjelper ikke å være verdens beste fotballspiller hvis du ikke fungerer i et lag. Nå har Norge en trener som evner å få stjernene til å skape resultater sammen. På samme måte som når vi skal bli en ledende smartbynasjon. Da må Norges kloke smartbyhoder finne gode løsninger og spille godt sammen.

Vi kaller det Smartbydugnaden
Det er hva Smartbydugnaden handler om. En møteplass hvor vi spiller hverandre gode. Vi samler kommuner og fylkeskommuner, statlige etater, næringsliv og akademia til faglig påfyll og workshops rundt aktuelle smartbyutfordringer. Vi trengeri deg med på laget. Den kunnskapen du kan bringe til torgs er gull verdt. Du får samtidig en glimrende arena til å knytte nyttige kontakter.

Tar du ballen?
Sjekk ut foredragsholdere, 16 workshops og velge mellom. Ta løpefart og meld deg på Smartbydugnaden. Gjør det nå så holder vi av en fotballbillett til deg også!

BE INSPIRED AV OG MED KONFRANSIER MAGNUS BRØYN