Smartbyløsninger med fokus på klima

Vi samler nå inn og lager oversikt over norske smartbyløsninger. Oversikten vil inneholde oversikt over aktivitet/tiltak, løsning, produkt, tjeneste, prosjekt og idéer.

Det blir lett å finne fram og se hva andre har gjort. Det er mulig å finne fram ved å velge hvilke bærekraftsmål man ønsker at ideen, aktiviteten, prosjektet eller løsningen skal understøtte. Eller rett og slett søke i teksten.

For prosjekter, aktiviteter og tiltak kan man også se gevinstanalyse og gevinstregnskap samt se hvordan tiltaket støtter økonomisk, sosialt og miljømessig.

Lansering på Smartbydugnaden 2020.
Den offisielle åpningen av den nye Smartbykatalogen er lagt til Smartbydugnaden 31 mars - 1 april. Smartbydugnaden handler om samhandling. Samhandling er deling av kunnskap, innsikt og erfaring. Smartbykatalogen vil være en kilde til inspirasjon og fakta om prosjekter, aktiviteter og produkter. Se mer om Smartbydugnaden 2020 og hvem som skal dit http://www.smartebyernorge.no/smartbydugnaden2020

Naturlig utvidelse av Smartbykatalogen - showrom på nett.
Smartbykatalogen ble laget for at man skulle finne hverandre. Smartykatalogen inneholder i dag oversikt over smarbyaktørene i Norge. Her kan man finne virksomheter og kontaktpersoner, og se på hvilke utfordringer og bærekraftsmål virksomheten fokuserer på.
Når smartbykatalogen nå utvides med oversikt over smartbyløsninger blir det stedet man går til for alt innen smartby. Se http://Smartbykatalogen.no for dagens løsning.

Dagens smartbykatalog med alle medlemmene i Smarte Byer Norge -Nettverket


Din smartbyløsning kan vises fram på Smartbydugnaden.
Klima er mer aktuelt enn noen gang og vi vil gjerne bidra til at gode løsninger blir kjent slik at det kan settes igang tiltak i hele landet. Vi starter derfor med å samle inn informasjon om smartbyløsninger som som fokuserer på klima.

Vi vil ha din smartbyløsning med nå. Ta kontakt med oss slik at vi kan registrere din løsning.