(Ferdig) Smart city seminar på Hurtigruten fra Trondheim til Bodø

18-19 april 2018

Smart city seminaret tar sikte på å vise vise frem litt av det praktiske arbeidet som gjøres rundt i smartby-Norge. Vi vil besøke to av Norges smarteste byene (Trondheim og Bodø) og høre fra sentrale beslutningstakere. Vi ønsker også å vise frem noen sentrale næringsaktører som arbeider med smart city-løsninger i Norge i dag. Seminaret tar sikte på å koble flest mulig aktører sammen i et faglig program og en sosial møteplass. Derfor har vi lagt stor vekt på deltakende aktiviteter, ikke bare foredrag. [Klikk for agenda] og [Klikk for påmelding]

NB: Seminaret er fulltegnet. Bruk påmelding for å settes på venteliste.

Priser og påmelding

Inkluderer: Båtreise med enkel lugar, bespisning på hele turen, og transport på land (adkomst til Trondheim havn MS Finnmarken og fly fra Bodø dekkes av den enkelte deltaker).

Ordinær

9.500

Påmelding etter 12 februar

Ordinær medreisende

9.000

Påmelding etter 12 februar

Når flere fra samme organisasjon deltar

Ordinær tidlig

7.900

Påmelding før 12 februar

Bestill nå

SBN Medlem

7.500

Påmelding før 12 februar

Bestill nå

Avmelding før 12. mars: 50% refusjon. Avmelding etter 12. mars: Ingen refusjon.  Alle priser er eks. MVA

Aktuelle deltakere

Offentlig sektor (stat, fylkeskommune og kommune), næringsliv (industriaktører, små og mellomstore bedrifter, start-ups), akademia (universiteter, høgskoler, forskningsinstitutter), samfunnsliv (organisasjoner, foreninger). I god smartby-ånd søker vi å få til en variert forsamling ift. fag, roller, bransjer, sektorer og geografi.

Alle spørsmål vedrørende arrangementet kan stilles til Roger Dramstad (99355112 eller roger@smartebyernorge.no).