Nettverket stadig større

Norges og Nordens største smartby nettverk vokser videre. Denne gang legger vi til to kommuner til nettverket. Arendal kommune er for mange kjent for bla. Arendalsuka hvor årets kommunevalg ble sparket i gang. Ullensvang kommune er et trekkplaster for turister som valfarter til Hardangervidda og Folgefonna.

Arendal kommune
Arendal kommune med 43 481 innbyggere ligger idyllisk til på sørlandskysten. Kommunen er bla. kjent for det årlige arrangementet Arendalsuka som er Norges største politiske møteplass. Arendalsuka er en nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendal er stedet og rammer inn politiske debatter i koselige små gater og samlingsstedet Pollen.

Les mer om Arendal Kommune

Ullensvang kommune
Nye Ullensvang kommune er i dag et resultat av sammenslåing av Jondal, Odda og Ullensvang kommune.. Fra 1.1.2020 ser kommunen slik ut etter vedtak om nasjonal kommunereform. Den nye kommunen får 11 136 innbyggere der den ligger i Hordaland fylke. Ullensvang kommune byr på turistattraksjoner som Hardangervidda, Folefonna og flotte Hardangerbroen.

Bli kjent med Ullensvang kommune