Nye tilskudd på medlems fronten

Smarte Byer Nettverket vokser videre. Denne gang har vi fått med oss en spennende ungdomsbedrift, en aktør som ser på løsning for å redusere transportnæringens klimautslipp. Sist men ikke minst et selskap som fremmer talentfulle gründer spirer slik at de kan realisere sin idé og matche dem opp med potensielle med-gründere.

Antler
Antler er en start up generator med hovedsete i Oslo og Stockholm. Forretningsideen er å gi gründer-spirer lønn slik at de kan realisere sin ide. Fokus er de dyktigste og mest motiverte talentene, koble de sammen i et verdensomspennende mentor-nettverk. Dette gir gründere som vil ekspandere fra dag 1 en perfekt plattform. Og Oslo er en attraktiv region for teknologi talenter med erfaring fra startups. Antler hjelper dem i gang med å finne en perfekt med-gründer match.

Les mer om Antler

Always Cargo
Beskriver seg selv som fremtidens skybaserte markedsplass.Tomkjøring står for en betydelig del av transportnæringens klimautslipp. Always Cargo finner innovative løsninger for en bærekraftig godstransport. Gjøres ved å kvalitetssikre aktørene og matche ledig kapasitet med passende returlast – ved hjelp av kunstig intelligens skal den beste løsningen oppnås i en uforutsigbar og kompleks verden.

Bli kjent med Always Cargo

Ecological Solar Charger
Ecological Solar er en ungdomsbedrift med 4 elever ved Thor Heyerdahl Videregående skole. Selskapet tilbyr en gratis tjeneste for lading av mobiltelefon og nettbrett. Forskjellige kulturer og nasjonaliteter løftes frem som en styrke i prosjektet. Selskapets tjeneste imøtekommer FNs 4 bærekraftsmål; ren energi for alle, bærekraftige byer og samfunn, stoppe klimaendringene, innovasjon og infrastruktur.

Bli kjent med ungdomsbedriften