Sikker plass på Smartbydebatten

Vi følger opp suksessen med seminaret på Hurtigruten i april og vil invitere medlemmene av Smarte Byer Norge - Nettverket til Arendalsuka 14 august.

Stortinget stemte nylig ned forslaget om en nasjonal strategi for smarte byer. Vi spør hvorfor og lurer på om byene ordner dette selv. Til smartbydebatten har vi fått med Nils Aage Jegstad (H) og Torstein Solberg (A) som var involvert i debatten på stortinget. I panelet har vi medlemmer fra Smarte Byer Norge -Nettverket som representerer kommuner, byer og næringsliv.

Vi vet at dette blir populært. Da vi arrangerte Hurtigruten Smart City ble det utsolgt og vi måtte ha venteliste. Denne gangen har vi større lokale. MEN vi vet at alle som har noe som helst med smartby å gjøre vil være der for å høre på panelet, men også for å stille spørsmål til politikere på tinget, ledelsen i byene og næringslivet.

Vi regner med stor interesse rundt paneldebatten og prøver å reservere plasser til virksomheter i vårt nettverk. Alle virksomheter i nettverket kan reservere en plass (pluss en på venteliste) til debatten.
Den reserverte plass MÅ inntas ett kvarter før start, ellers går den til det åpne marked.
Alt arbeid rundt dette gjøres av SmarteByerNorge og vi har begrenset inntekt. Alt i Arendalsuka er gratis, men vi setter stor pris noe sponsing.
Dette kan gjøres ved å klikke her:
 

Meld deg på her og vi garanterer deg plass (opp til det antallet brannvesenet tillater)


 

Medlem av Smarte Byer Norge - Nettverket *
Om du ikke er medlem. Meld deg inn http://www.smartebyernorge.no/nettverk/
Om du ønsker du å stille spørsmål til panelet / delta i diskusjonen.