Petter Marthinsen, tilknyttet ekspert

Petter har jobbet i IT-bransjen i mange år og har bred erfaring og kompetanse fra telecom, offentlig administrasjon, bank, finans og energibransjen. Han tilbyr konsulenttjenester innenfor forretningsutvikling, produktutvikling, prosjektledelse, digitalisering, smidige metoder, IT-strategi, analyse, arkitektur, design og integrasjon og kan effektivt lede et prosjekt fra tidlig planlegging til implementering. De siste årene har Petter jobbet mye med energi, og er spesielt opptatt av fornybar energi og energieffektivisering. Han er opptatt av miljø og har bygget sitt eget miljøvennlige og plastfrie off-grid hus, med egenprodusert strøm fra sol og vind, samt varme fra sol og ved. 

Petter diskuterer gjerne smarte løsninger for energi, miljø og transport - ta kontakt!

Kontaktinfo: +47 90 82 11 18  |  petter@smartebyernorge.no  |  Linkedin