Smart city-seminar på Hurtigruten fra Trondheim til Bodø 18-19 april

Smart city seminaret viser frem litt av det praktiske arbeidet som gjøres rundt i smartby-Norge. Vi vil besøke to av Norges smarteste byene (Trondheim og Bodø) og høre fra sentrale beslutningstakere. Vi ønsker også å vise frem noen sentrale næringsaktører som arbeider med smart city-løsninger i Norge i dag. Seminaret tar sikte på å koble flest mulig aktører sammen i et faglig program og en sosial møteplass. Derfor har vi lagt stor vekt på deltakende aktiviteter, ikke bare foredrag.

Her kan du lese om programmet og melde deg på: http://www.smartebyernorge.no/hurtigruten

Ordinær pris: kr. 9.500 +mva
Medlemmer av Smarte Byer Norge-nettverket: kr. 7500 +mva (ved påmelding før 12. februar)
Kontakt: Roger Dramstad (roger@smartebyernorge.no)