Nordic Urban Assembly i Bergen 24-24 januar

Velkommen til den mest spennende internasjonale konferansen om Smart Societies i 2018! Hva skal til for å skape glade og trygge innbyggere i en ukjent fremtid? Hvordan sikrer vi god livskvalitet i urbane miljø når fremtiden innebærer store endringer?

På Nordic Urban Assembly kobler vi ulike fagområder og viser deg hvilke verktøy som vil være katalysatorer for fremtidens gode byutvikling. Konferansen går over to dager og holdes i Grieghallen, i Universitetsaulaen og på den nyåpnede Kunsthøyskolen. Vi byr på et interessant program levert fra noen av verdens fremste eksperter på smarte byer! Dag en er bonusdag og valgfri for de som ønsker en fordypning i temaet som oppladning til hoveddagen 25. januar. Påmelding er påkrevd.

Her kan du lese om programmet og melde deg på: http://www.nuda.no

Ordinær pris: kr. 4.200,- + mva
Medlemmer av Smarte Byer Norge-nettverket: kr. 3.800,- + mva
Kontakt: Håkon Iversen (haakon@nuda.no)