LEDi: Boking og utleieadministrasjon av kommunale bygg

Fra Andreas Berg Dale i Skalar

I Skalar satser vi på digitale tjenester under paraplyen "Smarte samfunn". Som et ledd i denne satsningen lanserte vi nylig den digitale innbyggertjenesten LEDi. LEDi er en heldigital, A til Å-prosess for booking og utleieadministrasjon av kommunale bygg. LEDi har fått gode tilbakemeldinger både nasjonalt og internasjonalt og vi har allerede fått de første betalende kundene med på reisen. 

I 2018 skal vi koble LEDi mot smart bygg-teknologi. Integrasjonen skal gi kommuner muligheten til å for eksempel skru av ventilasjon og oppvarming når bygget ikke er i bruk. Slik kan vi bidra til å redusere kommuners enorme driftskostnader på kommunal eiendom. 

Ta gjerne kontakt dersom dette er et prosjekt dere ønsker å være en del av!
 

I samme nyhetsbrev