Nyhetsbrev fra Smarte Byer Norge, Nr 1/2018 - Medlemmenes smartbyaktiviteter i 2017

Da er det på tide å ønske alle et smart nytt år!

I Smarte Byer Norge har vi brukt juleferien på å planlegge seminar der de smarteste kommunene og og bedriftene setter hverandre i stevne for å fortelle om smarte planer og løsninger. Velkommen på Hurtigruten fra Trondheim til Bodø 18-19 april. Antall plasser er begrenset, men vi har lagt på en saftig rabatt for påmeldinger fra medlemmer i nettverket om dere er tidlig ute!.

Smart modenhet
Vi har også arbeidet med å analysere svarene i vår undersøkelse om smart modenhet i kommunene. Artikkelen har fått navnet: Smart city-modenhet i norske kommuner - hvor står vi ved inngangen til 2018? Artikkelen er foreløpig ikke publisert. Om du har lyst til å lese utkast og gi innspill, ta kontakt med gard@smartebyernorge.no

I dette nyhetsbrevet forteller noen av medlemmene om sine smartbyaktiviteter.
Smarte Byer Norge nettverket har som formål å sørge for at flest mulig av aktørene får kjennskap til hverandre - på tvers av sektorer, bransjer, kompetanse og geografi. 
Fortell oss om dine smartbyaktiviteter så tar vi det med i neste nyhetsbrev.

Smart city-konferanser

(se fortløpende oppdateringer - eller legg ut flere konferanser på http://www.smartebyernorge.no/events)

Medlemmenes smartbyaktiviteter: