Smarte Byer Norge stadig større

Smarte Byer Norge veks og gror. Vi får stadig flere entusiaster med i nettverket. Det er en stor anerkjennelse av arbeidet vi gjør med å tilrettelegge arenaer for offentlig og privat sektor kan samskape fremtidens smarte byer. Ukens nye tilskudd spenner fra PR, IT og parkering til fremtidsrettet mobilitet

APCOA PARKING Norway

APCOA PARKING i Norge ble etablert i 1979 og er i dag den ledende leverandøren av parkeringstjenester i Europa (tidligere kjent som Europark). Selskapet tilbyr parkerings forvaltning, taxi management, shuttle management, håndheving, rådgivning, valet parking, e-handelsløsninger, salg- og markedsføring, 24/7/365 support, sikkerhet og samarbeid innen markedssegmentene lufthavnparkering, parkering i by sentrum, messe- og konferanse parkering, kjøpesenter, innfartsparkering, hotell, sykehus og on-street.

Bli kjent med Apcoa Parking: https://www.apcoa.no/

Coxit

Coxit er et kommunikasjonsbyrå med en helhetlig tilnærming. Ved å integrere PR og kommunikasjon i flere kanaler for optimal budskapsformidling; nå ut til ønsket målgruppe med størst mulig effekt. Coxit har spesialisert seg på PR og media, finansiell kommunikasjon samt som rådgivere ifm strategi og planer for selskapets overordnede visjoner, verdier og budskap.

Bli kjent med Coxit: http://coxit.no/

IST Norge

IST er Nordens største leverandør av IT-løsninger for skole og barnehage. I over tretti år har IST hjulpet skoler, mennesker og bedrifter å møte fremtiden. Med markedets mest moderne administrasjonssystem tilbyr IST skoler, barnehager, SFO verktøyene applikasjoner for læring og kommunikasjon..

Bli kjent med IST: https://www.ist.com/no

iMove

iMove tar mobilitet et steg lenger. iMove består av engasjerte entreprenører som ønsker å være med å forme fremtidens grønne mobilitets bransje. Mobilitet i dag for iMove omfatter både el-sparkesykkel for dine bynære transportbehov og bilabonnement når turen går til hytta eller storinnkjøp er på trappene. Alt for å gjøre hverdagen din enklere.

Bli kjent med iMove: https://www.imove.no/om-oss

Bli med du også! Vi har plass til mange flere smartby entusiaster: http://www.smartebyernorge.no/innmelding

Sjekk ut medlemsmassen vår: http://smartbykatalogen.no/