Smarte gründerspirer på skolebenken

Juryen for Oslo Startupweekend

Juryen for Oslo Startupweekend

Etter to års fravær er Startupweekend tilbake i Oslo, denne gang med fokus på smarte byer og IoT. Startupweekend er verdens største bevegelse for opplæring av gründere. I løpet av en intensiv helg formes gründerteam rundt en forretningsidé, forretningsmodell utarbeides, valideres og prototype på produkt eller tjeneste utarbeides. En jury kårer de beste søndag ettermiddag. Det har blitt arrangert nesten 3000 startupweekends verden over. Svært mange av Norges suksessfulle entreprenører startet sin løpebane her. Alle arrangementene drives på dugnad, og kostnaden for deltakelse dekker mat og drikke gjennom helgen.

Helgen 3-5 februar går startskuddet for Startupweekend Oslo. Et team på 12 ildsjeler som arrangerer, 8 mentorer og 9 jurymedlemmer er klare til å motta opptil 90 gründerspirer. De som har gjerne forskjellig bakgrunn: Programmerere, markedsførere, selgere, designere, oppfinnere etc, men det er ingen krav til bakgrunn. Det viktigste er at man har lyst il å lære hvordan man starter en virksomhet. Noen av deltakerne kommer med en bestemt forretningsidé, andre finner sin der og da, mens andre igjen henger seg på den idéen de synes virker mest interessant.

Mer info og påemelding på SWOSLO