Back to All Events

Triangulum internasjonale konferanse 23. september

  • Radisson Blu Atlantic Hotell Arendal Norge (map)

Stavanger har siden 2014 deltatt som offisiell fyrtårnby i Triangulum-prosjektet sammen med Eindhoven og Manchester i verdens største forsknings- og innovasjonsprogram, EU’s Horisont 2020 – Smart Cities & Communities. Tiden er inne for å presentere det internasjonale partnerskapets løsninger og resultater, et halvt år før prosjektet er slutt. Det er gratis og åpent for alle.

Hva er Triangulum?
Triangulums hovedmål er å svare på EUs uttalte samfunnsutfordringer, med spesielt fokus på løsninger som tar klimaendringene på alvor, bruk av ren fornybar energi og hvordan byen skal utvikle seg med innovative bærekraftige løsninger innenfor energi, mobilitet og IKT. Det handler også om innbyggerinvolvering og å vise de løsningene som har et markedspotensial, byr på interessante investeringsmuligheter og dokumenterer kraftig reduksjon av klimagassutslipp

Hvem er involvert?
De 5 lokale partnerne, (Lyse, Stavanger kommune, Universitet i Stavanger, Fylkeskommunen og Greater Stavanger) har presentert sine løsninger ved flere anledninger i regionen, og nå er tiden kommet for å presentere det internasjonale partnerskapets løsninger og resultater for det store publikum. Få med deg dette.

Hvor skjer det?
Stavanger 23. September, Radisson Blu Atlantic Hotell, Seminarrom; Atlantic Hall, kl 9-17. Det er gratis - det er åpent for alle: