Foreningen Smarte Byer Norge -Nettverket er stiftet

Siden oppstarten i 2016 har vi gått fra 0 til 200 virksomheter i nettverket, og har med det etablert Nordens største smartby-nettverk. I tillegg har vi snart 1500 smartby-entusiaster i diskusjonsgruppen på Facebook . Dette er stor stas. Nå har vi etablert foreningen Smarte Byer Norge –Nettverket.

Vi er opptatt av å tilby en relevant møteplass, slik at vi sammen med dere, kan være en akselerator i utviklingen av smarte og bærekraftige byer og samfunn.

Nettverket er bygget på startup vis. Vi har holdt høy hastighet og som mange av dere kanskje har merket, har vi hatt mindre fokus på formaliteter. Vi har ristet i noen trær og kanskje sparket en legg eller flere, men først og fremst har vi vært opptatt av å lytte, rose og fremsnakke.

Nå er startup tiden over. Etter rådføring og gode diskusjoner med flere av dere, har vi kommet frem til at nettverket skal drives som en forening i fortsettelsen. Stiftelsesdokumenter for foreningen Smarte Byer Norge -Nettverket ble sist uke sendt til Brønnøysund og vi er nå i ferd med å etablere et formelt styre.

Stiftelsesdokumentene kan du lese ved å klikke her.

http://bit.ly/SBNforening

Mer struktur og orden

Men gründerspiriten, handlekraften og åpenheten som har preget oss, tar vi med oss videre. Vi skal fortsette å være arenaen som løfter debattene rundt utviklingen av smarte og bærekraftige byer ut av siloene.

Vi er vi i gang med å få på plass et styre og vi ønsker at dette skal bestå av representanter fra kommuner, forskning og ulike deler av næringslivet.

Velkommen til Smartbydugnaden 2019

Når vi på tirsdag åpner vårens smarteste eventyr, håper vi på gode innspill og samtaler i pausene og rundt bordene, om fremtidens Smarte Byer Norge – Nettverket. Vi ønsker å skape denne foreningen sammen med dere. Se mer på Smartbydugnaden.no

Tusen takk til dere alle for engasjement, ris, ros og gode samtaler. Vi gleder oss til fortsettelsen.