Vel blåst i Arendal

Smarte Byer Norge gjentok suksessen under Arendalsuka. Vi traff spiker’n på hodet med aktuell tematikk. Tirsdagens arrangement engasjerte og trakk folk, mye folk, der vi samlet næringsliv og offentlig sektor på Eureka Kompetanse. Utrolig mange fant veien gjennom jungelen av debatter og foredrag på sin vei til Eureka Kompetanse helt i utkanten av sentrum.

Trangt i dørsprekken under Smartbydebatten

Tirsdagens høydepunkt ble i år som i fjor Smartbydebatten som trakk svært mange tilhørere. Faktisk så mange at flere måtte følge debatten i vandrehallen hvor det hele ble streamet. Årets tema handlet om utfordringene som ligger i at ny teknologi fremmer nye forretningsmodeller og utfordrer status quo. Illustrert av kommuner som leier ut biler og møterom eller landets største bilforhandler som starter bilkollektiv. Smarte Byer Norge inviterte et panel av Smartby entusiaster fra offentlig og privat sektor for å ta tempen på samarbeid og til dialog rundt hvordan samskape når konkurranse klimaet endrer seg.

Få med deg debatten du også