Smartbydebatten 2019 deltakere

Da er vi 53 forhåndspåmeldte smartbyentusiaster til Smartbydebatten 2019. I fjor var det 43 forhåndspåmeldte og vi ble 150. (lokalet tar 67 personer)

Forhåndspåmelde kommer fra følgende organisasjoner:

ABAX, Acando, Antler, Bergen kommune, Bolder, BOLDT, Concepts of Norway, EY, Fredrikstad kommune, GRID-Arendal, Hafenstrom, Halden kommune, Hayk, Hel-Max Miljøkonsult, Hewlett Packard Enterprise, imove, Innovasjon Norge, IOTIX, Kolumbus, Last Mile Communication, Microsoft Norge, Møller Mobility Group, Multicam Media, Narvik Kommune, Negotia, Nye Ålesund kommune, Politiet, Same-Way, Siemens Norge, Smarte Byer Norge, Sparebank1 Østlandet, StartupLAB, Storm Communications, Telenor Norge, Thunderhouse, Time kommune, Virke, VY

Det er viktig at dere som har meldt dere på på forhånd tar plass minimum 15min før Smartbydebatten starter kl 13:30. Alle arrangementer under Arendalsuka er åpne og fri for alle og vi kan ikke holde plassene.

Vi vil, som i fjor, streame debatten ut på storskjerm til tilstøtende rom. Så vi har plass til deg.

Om du vil tipse en kollega om forhåndspåmelding kan du gi dem denne linken

http://www.smartebyernorge.no/arendalsuka-pamelding

Vi billetter igjen til nettverks-båttur (tirsdag 13/8 17:00 - 20:00)
Vi har leid skonnerten S/S Solrik (www.solrik.org) og inviterer dere som har meldt dere på Smartbydebatten med på seiltur. Dette er et faglig nettverksarrangement for smartbyentusiaster, men vi er avhengig av kostdekning på 750 Kr for billetten (selvkost). Det blir herlig lokal tapas og variert tilpasset drikke og mange spennnede aktører å diskutere med. Værmeldingen er strålende for turen!

Book billett her https://sbn.hoopla.no/sales/2370855241/?promo=sol